Deze site maakt gebruik van Cookies.

Verander je je browser instellingen niet, dan ga je akkoord.

I understand

Moederschap

Als moeder ben je veelal de spil van het gezin, je zorgt ervoor dat alles geregeld word en soepel verloopt.
Het moederschap is prachtig en je houd zielsveel van je kind(eren), echter het moeder zijn brengt ook zorgen en uitdagingen met zich mee.
Zorgen over je kind(eren), maar ook onzekerheden over jezelf als moeder.
Opvoeden is niet altijd gemakkelijk en er zijn geen kant en klare oplossingen voor problemen die zich voor kunnen doen binnen het gezin.
Ieder kind is anders en iedere moeder ook...

Als het thuis een tijdje niet prettig verloopt door bv: het gedrag van je kind, dan is het heel normaal dat dit grote invloed heeft op hoe jij je voelt.
Hoe jij je voelt heeft ook z'n weerslag op je kind(eren), want een kind voelt dit feilloos aan....
En zo kan het zomaar zijn dat je in een cirkel terecht komt, het een beinvloed het ander.
Als deze periode langer aanhoud of de situatie problematischer wordt is het niet onwaarschijnlijk dat je daardoor uit balans raakt.
Je wilt het goed doen, maar ziet de oplossing niet meer.... de situatie beinvloed ook de relatie met je partner en dat is het laatste wat je wilt....
Vaak is de oplossing dichterbij als je denkt, echter doordat je in een negatieve spiraal terecht bent gekomen is het moeilijk dit te zien. 
Gelukkig kun je een negatieve spiraal omdraaien ! 

                                                                                                  

In mijn praktijk is er alle tijd en ruimte om bewust te kijken naar wat er binnen het gezin gebeurt en wat dat met jou als vrouw doet.
Je vind een rustpunt en kunt even stilstaan bij jezelf. Ik laat je met een afstand kijken naar de situatie, door afstand is het vaak gemakkelijker om tot inzichten te komen.
Samen gaan we op zoek naar een manier van denken en doen die jou weer in balans zal brengen. Jouw stemming heeft grote invloed op de sfeer binnen het gezin, je zult dan ook snel resultaat zien..... Je kunt alleen goed voor je gezin zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt!