Deze site maakt gebruik van Cookies.

Verander je je browser instellingen niet, dan ga je akkoord.

I understand

Vrouwencoaching

Iedere vrouw komt in haar leven wel momenten tegen waarbij innerlijke rust en balans ver te zoeken zijn.
Alle ballen in de lucht houden blijkt soms een hele klus, en dat kan soms doodvermoeiend zijn. Het gejaagde leven van deze tijd, het altijd bereikbaar willen zijn en het perfectionisme dat in veel vrouwen schuil gaat kan zorgen voor gevoelens van onrust, vermoeidheid en ontevredenheid. Hoe jij je voelt werkt door in je relatie met anderen zoals bijvoorbeeld je partner, je kind(eren) en op de werkvloer.
Je naaste omgeving ziet niets liever dan jou stralen en stralend ben je nu eenmaal ook op je best. Dat kan alleen als je goed voor jezelf zorgt....

 

                           

 

Leid jij je leven zoals jij dat wil ?
Welke keuzes maak jij en waarom ?
Wat is jouw kracht ?

Dat zijn zomaar een paar vragen... Het antwoord hierop is echter vaak niet 1-2-3 te geven.
Vaak zijn we simpelweg gewend ons zo te gedragen zoals we dat (vaak al jaren) doen. Sterker nog : je hebt het vaak zelf niet eens meer in de gaten dat je je bijvoorbeeld constant wegcijfert voor een ander of jezelf steeds naar beneden haalt. Dit kan jaren goed gaan en plotseling kan het zomaar zijn dat je met jezelf in "gevecht" raakt. Ingrijpende gebeurtenissen in het leven zoals bijvoorbeeld het moeder worden, verlies, relatieproblemen, ziekte of het plotsklaps in de rol van mantelzorger terecht komen kunnen ervoor zorgen dat je tegen grenzen aanloopt. Het voelt niet meer goed, je wilt veranderen....Maar hoe ? Dat is de grote vraag...

Als blijkt dat je er zelf niet uitkomt is het fijn om met een onafhankelijk persoon de situatie en de daarbij behorende gevoelens te bespreken en in kaart te brengen. Dit hoeft helemaal geen zware gebeurtenis te worden, natuurlijk is er ruimte voor emoties maar een coachingssessie is meestal echt geen groot tranendal. Juist niet !!! Ikzelf zie het als een heel positief toekomstgericht traject waarin juist en vooral gekeken word naar vooruitgang, het hervinden van balans en je eigen kracht zodat je weer lekker in je vel komt te zitten. Het is een (her)ontdekkingsreis naar jezelf. Ik heb al vele vrouwen gezien die verrast waren over hetgeen zeop hun reis zijn tegengekomen. 
In mijn praktijk vloeit er vaak een traan, maar er word zeker ook gelachen. Humor zorgt voor lucht en lucht hebben we nodig om te leven... en te groeien! Als coach vind ik het altijd een eer om een tijdje mee op reis te mogen gaan, ik geniet ervan als ik zie dat de vrouw haar kracht hervind en sterker dan ooit te voren in haar schoenen komt te staan...en stralend het coachingstraject afsluit.

Zou jij een (her)ontdekkingsreis aandurven??
Ik reis graag met je mee !