Deze site maakt gebruik van Cookies.

Verander je je browser instellingen niet, dan ga je akkoord.

I understand

Werkwijze

Je hebt voor het maken van een afspraak bij Goulancourt coaching & counselling geen doorverwijzing nodig. Het streven is om het eerste gesprek binnen 2 weken te laten plaatsvinden. In situaties waarbij het gewenst is dat er sneller een eerste gesprek plaatsvind zal hier plaats voor worden gemaakt binnen 2-3 dagen.

Nadat je een afspraak hebt gemaakt vind er als eerste een intakegesprek plaats. Dit is bedoeld om te kijken of we samen aan de slag kunnen gaan met jouw hulpvraag . Het is belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is en dat je je op je gemak voelt. Tijdens het coachings-gesprek is samenwerking erg belangrijk, jij reikt mij de informatie aan waar we vervolgens samen mee aan de slag gaan. We kijken eerst naar de situatie, hoe je die beleeft en welke gevoelens een rol spelen. Als dit helder is, is de volgende stap om te kijken hoe je verder wilt en/of kunt. Dit alles gebeurt in een door jou te bepalen tempo, niks hoeft overhaast. We nemen de tijd die nodig is. 

                                                                                                                                                           

Geen mens is hetzelfde, dus de gesprekken worden aangepast aan wat iemand persoonlijk op dat moment nodig heeft. Waar de ene persoon op zoek is naar een luisterend oor is de ander opzoek naar een meer adviserend gesprek of is het nodig om iemand d.m.v. soft-confrontatie naar bewustwording te leiden. Coachen is maatwerk! Ook het aantal benodigde sessies is van persoon tot persoon verschillend en dat ligt natuurlijk ook aan de hulpvraag. De ene persoon kan misschien met 3 sessies al weer op eigen kracht verder gaan terwijl een ander langere termijn ondersteuning prettig vind.

Een coach - counsellor heeft net als huisartsen of andere hulpverleners een  geheimhoudingsplicht. Alles wat wordt besproken, wordt geheel vertrouwelijk behandeld.