Deze site maakt gebruik van Cookies.

Verander je je browser instellingen niet, dan ga je akkoord.

I understand

Wie ben ik

                                                                   
                                                                                                                                                   
 
 
Mijn naam is Christel Goulancourt, ik ben geboren in 1976, getrouwd en moeder van 2 prachtige zonen die op dit moment 8 en 14 jaar oud zijn.
 
Als kind was ik altijd al een echt mensen - mens, ik genoot van mensen om me heen.
Het was dan ook als vanzelfsprekend dat ik koos voor een opleiding gericht op het begeleiden van mensen, deze werd naderhand aangevuld met een vervolgopleiding gericht op zorg.
In mijn werk heb ik jarenlang ervaring opgedaan zowel in de begeleiding als in zorg "aan het bed " al zoekend binnen diverse doelgroepen zoals: mensen met een verstandelijke beperking, moeilijk opvoedbare kinderen en ouderen om vervolgens mijn plek te vinden binnen het werken als begeleider voor mensen met een lichamelijke beperking door een niet aangeboren hersenletsel al dan niet gecombineerd met psychische problematieken. Met veel plezier werk ik hier 16 uur per week. Hiernaast ben ik ook werkzaam als cognitief trainer voor Hersenz.
 
 
Al lange tijd verlangde ik naar en fantaseerde ik over het hebben van een eigen praktijk. Na de geboorte van mijn jongste zoon dacht ik: het is nu of nooit.... Ik heb heel bewust gekozen om naast het moederschap en mijn baan opnieuw te gaan studeren en mijn hart hiermee te volgen. Het is een goede keuze gebleken want inmiddels ben ik academisch coach - counsellor gespecialiseerd in vrouwencoaching en coaching van chronisch zieken en mantelzorgers. Ik blijf vol enthousiasme op zoek naar  verdieping op het gebied van mijn specialisaties. Met het openen van mijn praktijk is mijn droom werkelijkheid geworden. Vol passie volg ik hierin mijn hart en dat bezorgt me veel werkplezier en energie.
De ervaring die ik meeneem vanuit mijn werkzaamheden in de zorgsector blijken een waardevolle aanvulling op mijn coachkwaliteiten. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik al heel snel het totaalplaatje scherp voor ogen heb.
 
Mijn persoonlijke eigenschappen  zijn : warm, integer, betrokken, open en eerlijk, gedreven en daadkrachtig.
 
 
vrouwencoaching:
 
De keuze om mij te specialiseren in vrouwencoaching is gevloeid uit mijn eigen levenservaring. Ik ben zelf ervaringsdeskundige op het gebied van zwangerschappen met complicaties doordat ik tijdens beide zwangerschappen 9 maanden lang ziek ben geweest omdat ik Hyperemesis Gravidarum had. De roze wolk waarop ik hoopte kleurde grijs en met tijden zelfs zwart. Mijn eigen gemis in die tijd was iemand die wist wat ik doormaakte en mij daarin kon begeleiden en er voor me was. Deze periodes heb ik voor mezelf een plek gegeven en ik kan met trots zeggen dat ik dankbaar ben voor wat ze me gebracht hebben. Ze hebben me gevormd tot de persoon die ik nu ben. Maar ook zonder complicaties is zwangerschap, bevallen,de eerste tijd na de geboorte en het moederschap een intensieve levensfase waarin veel veranderingen plaatsvinden. Ondersteuning in het hervinden van balans in je leven kan dan als zeer prettig ervaren worden.  
Daarnaast ben ik zelf natuurlijk ook vrouw en daarbij ook partner, dochter, vriendin, werknemer, collega enz... Ik ben in mijn leven al vaak tegen mijn eigen grenzen aangebotst om daar vervolgens van te leren en te groeien. Ik ben van mening dat je  je hele leven lang blijft ontwikkelen en dat je van je levenslessen een mooier mens wordt. Het leerproces is niet altijd gemakkelijk, maar het resultaat vaak wel de moeite waard!